Как да депозирам средства?

За да направите депозит и да започнете да търгувате с Plus500, е неободимо да следвате тези инструкции:

Щракнете върху „Управление на средства“ → „Депозит“ → от предоставените опции изберете предпочитания от Вас метод на депозиране → попълнете полетата и щракнете върху бутона „Подаване“ (от мобилни устройства можете да влезете в екрана „Управление на средства“ от бутона „Меню“). Всеки метод на депозиране има свое собствено минимално ниво на депозитите. Допълнителна информация по този въпрос може да се прочете на екрана „Депозиране“ на платформата за търговия. Можете да депозирате средства, като използвате един от следните методи (обърнете внимание, че някои методи е възможно да не се предлагат във Вашия регион):

  1. Дебитни/кредитни карти – приемат се само дебитни/кредитни карти Visa или MasterCard (възможно е да съществуват и други ограничения в зависимост от региона по местоживеене).
  2. Електронни портфейли (PayPal или Skrill).
  3. Банков превод (директно прехвърляне на средства от банка към банка).

Не намерихте отговор на въпроса си? Контакт с нас!
имейл

ДЗР са сложни инструменти и носят висок риск от бърза загуба на средства в резултат на ливъридж. 76,4% от сметките на инвеститорите на дребно губят пари, когато търгуват ДЗР с този доставчик. Помислете дали разбирате как функционират ДЗР и дали можете да си позволите да поемате високия риск от загуба на парите си.