Как Plus500 изчисляват цените?

Plus500 котира цени по отношение на цената на съответния основен финансов инструмент и неговия спред.
Цените ни се получават от набор от независими доставчици на пазарни данни, които извличат данни за цените си от съответните борси. След това автоматично се прилага промяна (т.е. спредът), за да се стигне до цената на Plus500. Този спред плащате Вие, но той е включен в предлаганите цени и не представлява допълнителна такса или налог, платим от Вас над тези котирани ставки.
Спредът може да се изчисли, като цената „Продава“ се извади от цената „Купува“ за инструмента. Информация относно спреда за даден инструмент може да се открие на нашия уебсайт или в нашите платформи за търговия, в линка „Подробна информация“ до името на инструмента.
Ценообразуването на нашите CFD в криптовалута се получава от конкретни борси за криптовалути. Моля, имайте предвид, че цените на криптовалутите може значително да се различават между различните борси за криптовалути.

Не намерихте отговор на въпроса си? Контакт с нас!
имейл

ДЗР са сложни инструменти и носят висок риск от бърза загуба на средства в резултат на ливъридж. 80,5% от сметките на инвеститорите на дребно губят пари, когато търгуват ДЗР с този доставчик. Помислете дали разбирате как функционират ДЗР и дали можете да си позволите да поемате високия риск от загуба на парите си.