Кога е нужно да заявя средства от PayPal?

За да извършите теглене от PayPal, ако този метод се предлага във Вашия регион, Вие ще трябва да влезете в сметката си в PayPal и да заявите средствата, за да може да те да бъдат отразени в платежния баланс на сметката Ви в PayPal.

Може също да се наложи да потвърдите своя имейл адрес в PayPal, преди да заявите тези средства. За да направите това, моля изберете връзката „Проверка чрез имейл адреса“ и въведете потребителското име и паролата за сметката си в PayPal. Тази връзка се намира в електронното съобщение, изпратено на основния Ви имейл адрес веднага след като сте открили сметката си в PayPal. Имейл адресът в сметката Ви в PayPal може да се промени, както следва: „Профил“ → „Имейл“ → „Добави“/„Редактирай“. В случай че се нуждаете от допълнителна помощ, моля свържете се с „Помощ и поддръжка“ на PayPal.

Не намерихте отговор на въпроса си? Контакт с нас!
имейл

ДЗР са сложни инструменти и носят висок риск от бърза загуба на средства в резултат на ливъридж. 80,5% от сметките на инвеститорите на дребно губят пари, когато търгуват ДЗР с този доставчик. Помислете дали разбирате как функционират ДЗР и дали можете да си позволите да поемате високия риск от загуба на парите си.