Информация за Plus500™

Plus500 е водещ доставчик на договори за разлика (ДЗР), предоставящ несравними условия за търговия на акции, валути, стоки, ETF, Опции и индекси, наред с иновативна технология за търговия.

Кои сме ние

Търговска платформа Plus500 се предлага от Plus500CY Ltd. Компания, базирана в Кипър, с офиси, разположени в Лимасол. Компанията е оторизирана и регулирана от Кипърската комисия по ценните книжа и борсовите операции (CySEC) да предлага Договори За Разлика (CFDs). Компанията е бързо развиващ се доставчик на CFD и към настоящия момент предлага портфолио с над 2000 инструмента. Plus500CY Ltd е дъщерна компания на Plus500 Ltd, компания, включена в списъка на секция AIM на Лондонската стокова борса (LSE).

Информация за компанията

Клиентски пари

При отваряне на сметка, Plus500CY Ltd. ще държи Вашите средства на разделна база, в съответствие с правилата за средства на клиенти на Кипърската Комисия по Ценни Книжа и Фондови Борси.

Защита на средствата на клиентите

Най-високо оценен доставчик на ДЗР

Plus500 е приложение за търговия на ДЗР с най-висок рейтинг в Apple's AppStore и Google Play, защото е лесен за използване и същевременно мощен с многото си усъвършенствани функции. То също включва ДЗР на популярни финансови инструменти.

Помнете, че CFDs са ливъридж продукт и може да доведат до загубата на целия Ви капитал. Търговията с CFDs може да не е подходяща за Вас. Моля, уверете се, че напълно разбирате свързаните рискове. Преди да ползвате услугите ни, моля разгледайте нашата „Декларация за оповестяване на риска“ и „Споразумението с потребителя“.

Ключови събития

Основана през 2008 г., Plus500 дава възможност на клиентите да търгуват с колебанията в цената на акции, индекси, стоки и валути, без да е необходимо физически да купуват или продават стоката на пазара.
2008Основано е първоначалното дружество Група Plus500, което стартира своята PC-базирана онлайн платформа за търговия.
2009Група Plus500 е първата компания в света, която предлага ДЗР върху ценни книжа без комисиона.
2010Група Plus500 стартира уеб базирана версия, позволяваща на потребителите на Mac, Linux и смартфони да търгуват онлайн.

Група Plus500 въвежда ETFs в своето портфолио.
2011Група Plus500 има над 2000000 месечни транзакции.

Група Plus500 пуска първите приложения за iPhone и iPad, даващи възможност на клиентите за пълен контрол над търговията в движение.

Група Plus500 е приложение за търговия на ДЗР с най-висок рейтинг в AppStore на Apple.

Група Plus500 expands its international portfolio by offering over a 1000 different stocks from a wide range of global markets.
2012Група Plus500 представя своето приложение на Android за смартфони и таблети с Android.

Група Plus500 си поставя за цел да стане компания за търговия с ДЗР № 1 в света.

2013Plus500 Ltd. става публична компания и се листва в сегмент AIM на Лондонската фондова борса.

Група Plus500 въвежда първите ДЗР в криптовалута (Bitcoin) в света.
201426 февруари - Plus500 Ltd. достига пазарна оценка от 1 000 000 000 USD в сегмент AIM на Лондонската фондова борса.

Въвеждане на "Гарантиран стоп"
2015Група Plus500 подписа договор за спонсорство с испанските шампиони ФК Атлетико Мадрид.

Март - Група Plus500 въвежда своето ново приложение за Windows - вече поддържаме iOS, Android и Windows Phone
2016 Plus500 добавя ДЗР (CFD) върху опции и въвежда функцията „роловър“.

Корпоративната група Plus500 стартира новото уеб приложение за търговия, което е съвместимо както с настолни, така и с мобилни устройства.

Plus500CY Ltd. е оторизирана и регулирана от Кипърската Комисия по Ценни Книжа и Фондови Борси (250/14).
Plus500CY Ltd. е регистрирана в Кипър компания (Рег.No HE 333382), която е специализирана в Договори за Разлика (CFDs) със стоки, акции, валути и индекси.

Адрес на управление

Plus500CY Ltd, 1 Siafi Street | 3042 Limassol

Процедура за обжалване

Като инвестиционна компания регулирана от CySEC, ние сме задължени да въведем вътрешни процедури за справедливо и своевременно обработване на постъпилите оплакванията от клиентите. Вие можете да подадете всякакво оплакване, което е възникнало по отношение на услугите, предлагани от Plus500CY Ltd чрез страницата Контакти на нашия уебсайт, като адресирате писмото си до отдел Клиентска поддръжка. Тази страница е достъпна и чрез менюто "Помощ" на търговската платформа Plus500. Моля уверете се, че сте включили думата "Оплакване" в полето Предмет на формуляра "Пишете ни".

Ние ще Ви изпратим писмено потвърждение за постъпилото оплакване скоро след като го получим. Повече информация за Процедурите по обработване на оплаквания можете да намерите в клауза 32 на Потребителското споразумение.

Кореспонденция с клиенти и нежелани контакти

За да се свържат с Plus500, клиентите следва да попълнят формуляра, който се намира на страницата „Контакти“ („Формуляр за запитвания“). След като се изпрати попълненият „Формуляр за запитвания“, отговорът на Plus500 ще бъде изпратен по електронен път директно на имейл адреса, който клиентът е посочил във „Формуляра за запитвания“.
Единствено имейли, получени от домейна plus500.com или от домейна plus500.com.cy, се смятат за законни електронни съобщения от Plus500. Всички други имейли, в които се твърди, че са от името на Plus500, се смятат за изпратени с измамническа цел.