Plus500 - Основен спонсор на
„Атлетико Мадрид“

Търгувайте с акции, индекси, стоки и валути чрез нашата ДЗР услуга

Помнете, че CFDs са ливъридж продукт и може да доведат до загубата на целия Ви капитал. Търговията с CFDs може да не е подходяща за Вас. Моля, уверете се, че напълно разбирате свързаните рискове. Преди да ползвате услугите ни, моля разгледайте нашата „Декларация за оповестяване на риска“ и „Споразумението с потребителя“.

Проучете нашите разнообразни финансови инструменти

Научете повече

"Щастливи сме, че сме подписали това споразумение с Plus500. Това е вълнуващ период за клуба - с Plus500 ние увеличаваме международните си партньори. Вярваме, че партньорството с Plus500 ще подкрепя този напредък и с нетърпение очакваме да споделяме пътя си с тях."

Мигел Анхел Хил Марин, главен изпълнителен директор на „Атлетико Мадрид“

Търгувайте чрез собствените платформи за търгуване на Plus500

"За нас е чест да бъдем партньори с един толкова почитан футболен клуб като Атлетико Мадрид, който за своята 110-годишна история е изградил солидна спортна кариера. Атлетико Мадрид е естествен избор за нас, тъй като нашата най-голяма клиентска база е в Европа и споделяме една обща страст - стремеж към успеха, като същевременно взаимоотношенията с нашите клиенти, фенове, партньори и служители са изградени на принципте на прозрачността и уважението."

Гал Хабер, Управляващ директор на Plus500