Помнете, че CFDs са ливъридж продукт и може да доведат до загубата на целия Ви капитал. Търговията с CFDs може да не е подходяща за Вас. Моля, уверете се, че напълно разбирате свързаните рискове. Преди да ползвате услугите ни, моля разгледайте нашата „Декларация за оповестяване на риска“ и „Споразумението с потребителя“.

Промоции за ограничено време

Как да получите Вашия първи бонус при депозит

 1. Вход в WebTrader Щракнете тук
 2. Щракнете върху "Реална търговия"
 3. Щракнете върху "Отвори нова сметка"
 4. Щракнете върху "Управление на средства" в долния ляв ъгъл.
 5. Изберете метод за депозиране на средства
 6. Въведете бонус кода (от таблицата по-долу) в полето за депозит
 7. Стойността на бонуса ще бъде добавена към Вашата сметка, след като сте изтъргували необходимия брой търговски точки
Минимален депозит Стойност на бонуса Необходими ТТ Бонус код
200 лв. 50 лв. 50 FIRST100
1 000 лв. 200 лв. 150 FIRST500
2 000 лв. 300 лв. 200 FIRST1000
10 000 лв. 1 500 лв. 1000 FIRST5000
400 лв. 90 лв. 60 **
 • Всеки инструмент Ви дава различен брой ТТ (търговски точки) за търгувано количество – ЩРАКНЕТЕ ТУК, за да видите пълната таблица на инструментите.
 • ** Кодът за получаване на бонус важи единствено за специалните промоции на бонуси. Специалният код за получаване на бонус ще бъде публикуван в съответната специална промоция на бонуси.

Общи условия, свързани с бонусите

 1. От време на време Plus500 може да предлага допълнителни промоции за бонуси, които ще Ви се предоставят въз основа на някои предварително зададени критерии и единствено по преценка на Plus500. Ако отговаряте на изискванията да получите бонус, в сметката си в Plus500 ще видите съобщение с подробна информация относно бонуса, и/или съответно ще Ви бъде изпратено електронно уведомление.
 2. Съответният бонус може да бъде изтеглен още щом като постигнете задължителния минимум от търгувани обеми, изразени под формата на търговски точки.
 3. Всички бонуси са валидни в продължение на 90 дни (освен ако не е посочено друго), в случай че не е постигнат задължителният минимум от търгувани обеми.
 4. Бонусите се предлагат само по един от всеки вид на „разширено“ домакинство, т.е. на клиенти, които са свързани с други клиенти по един или повече, или комбинация от следните показатели: име, телефонен номер, пощенски адрес, имейл адрес, IP адрес, име, изписано върху кредитна/дебитна карта, номер на кредитна/дебитна карта, ИД на компютър или всякаква друга информация за идентифициране.
 5. Ако не желаете да получите бонуса, не въвеждайте съответния негов код, когато той Ви бъде поискан, а се свържете с нас през страницата “Контакти“ на уебсайта на Plus500 или през менюто “Помощ” на платформата за търговия Plus500.
 6. Plus500 не носи отговорност за евентуални загуби, които сте претърпели в резултат на търгуването си със средствата от бонуса.
 7. Настоящата оферта е предмет на „Споразумението с потребителя“, а злоупотребата с нея може да доведе до отнемане на бонуса и на печалбата, генерирана от него.
 8. Plus500 си запазва правото да изменя, изтегля или ограничава промоцията за настоящия бонус по всяко време.
 9. Plus500 е единственият арбитър по отношение на „изискванията“ / „условията“ на бонусите и всички свързани с тях въпроси.