Търговия с борсово търгувани фондове с Plus500™ - - до 1:100 ливъридж.

Plus500CY Ltd е емитентът на финансовите продукти, които се предлагат на този уебсайт. Компанията Plus500CY Ltd е регулирана от Кипърската комисия по ценни книжа и фондови борси (CySEC) (номер на лиценза: 250/14).
Търговия с борсово търгувани фондове с Plus500™ - <span class = "hide-for-sg"> - до 1:100 ливъридж.</span>

Без комисиони!

ETF - Търговия с борсово търгуваните фондове с ниски спредове между цените купува и продава.

Разширени инструменти за търговия

Онлайн платформа за търговия - професионални графики, лимити за печалба/загуба, разнообразие от борсово търгувани фондове.

Висок ливъридж, нисък маржин

Търгувайте на ETF пазара с до 1:100 ливъридж. Позволява Ви да търгувате борсово търгуваните фондове (ETFs) с малки суми от 200 лв., за да получите ефекта на 20 000 лв. капитал.

Използвайте малки суми, за да постигнете ефекта на търговия в големи количества.

Започнете да търгувате с ETF още сега!

Започнете да търгувате борсово търгуваните фондове веднага - свалете нашата търговска платформа и отворете сметка сега! Заредете я с кредитна карта, PayPal, Skrill или банков превод.

Списък на ETF - щракнете тук
Помнете, че CFDs са ливъридж продукт и може да доведат до загубата на целия Ви капитал. Търговията с CFDs може да не е подходяща за Вас. Моля, уверете се, че напълно разбирате свързаните рискове. Преди да ползвате услугите ни, моля разгледайте нашата „Декларация за оповестяване на риска“ и „Споразумението с потребителя“.