Търговия с ДЗР върху индекси с Plus500™

S&P 500, NASDAQ 100, UK 100, Germany 30, CAC 40, NIKKEI 225

Plus500CY Ltd е емитентът на финансовите продукти, които се предлагат на този уебсайт. Компанията Plus500CY Ltd е регулирана от Кипърската комисия по ценни книжа и фондови борси (CySEC) (номер на лиценза: 250/14).
Търговия с ДЗР върху индекси с Plus500™

Без комисиони!

Без комисиони. Ниски спредове между цените купува и продава.

Търгувайте индекси с ливъридж

До 1:300 ливъридж и ниски изисквания за маржин. Използвайте малки суми, за да постигнете ефекта на търговия в големи количества.

Безплатни котировки на индекси в реално време

Получавате безплатно котировки на индекси в реално време. Непрекъснатото актуализиране на графиките в реално време осигурява дългосрочен анализ на промените в цената.

Бързо и лесно захранване на сметката

Отварянето на сметка отнема само няколко минути. Използвайте кредитна карта, PayPal, паричен превод или Skrill, за да заредите Вашата сметка. Лесно теглене на Вашата печалба.

Списък на индекси - щракнете тук
Помнете, че CFDs са ливъридж продукт и може да доведат до загубата на целия Ви капитал. Търговията с CFDs може да не е подходяща за Вас. Моля, уверете се, че напълно разбирате свързаните рискове. Преди да ползвате услугите ни, моля разгледайте нашата „Декларация за оповестяване на риска“ и „Споразумението с потребителя“.