Търговия с ДЗР върху акции с Plus500™

Plus500CY Ltd е емитентът на финансовите продукти, които се предлагат на този уебсайт. Компанията Plus500CY Ltd е регулирана от Кипърската комисия по ценни книжа и фондови борси (CySEC) (номер на лиценза: 250/14).
Търговия с ДЗР върху акции с Plus500™

Акции от 20 различни пазара.

Търгувайте с ДЗР върху акции от 20 държави: САЩ, Обединеното кралство, Германия, Франция и др. Корекциите на дивидентите се извършват директно във Вашата сметка в Plus500. Ниски спредове между цените купува и продава. Без комисиони. За да разгледате нашите такси, щракнете тук.

Отворете Вашата Демонстрационна сметка само за 5 минути!

Упражнявайте се в търговията, като си отворите безплатна демонстрационна сметка за 5 минути, след като свалите софтуера на Plus500.

Търгувайте акции с ливъридж

Гъвкава търговия с ДЗР върху акции. Възможност да използвате малки суми, за да постигнете ефекта на търговия в големи количества.

Контрол над печалбата и загубата

Определете предварително Вашата печалба/загуба в платформата Plus500 и Вашите позиции автоматично ще се затворят при достигане на зададената цена.

Списък на акции - щракнете тук
Помнете, че CFDs са ливъридж продукт и може да доведат до загубата на целия Ви капитал. Търговията с CFDs може да не е подходяща за Вас. Моля, уверете се, че напълно разбирате свързаните рискове. Преди да ползвате услугите ни, моля разгледайте нашата „Декларация за оповестяване на риска“ и „Споразумението с потребителя“.